Zilveren bruiloft
Het is alweer 25 jaar geleden dat jullie,
in verbintenis zijn getreden als een paar.
Vandaar hier een gedicht als gebaar.
Een moment om eens stil te staan.
Voordat jullie weer verder naar de 50 gaan.
Halen we ook nog wat herinneringen aan.
De dag waarop jullie in het huwelijksbootje stapte.
Door elkaar die plechtige trouw te geven.
Gingen jullie verder als man en vrouw in het leven.
De goede en minder mooie tijden.
Hierin wisten jullie elkaar steeds te verblijden.
En elkaar door de mindere tijden heen te leiden.
Wij wensen jullie verders nog veel geluk.
En dat vandaag een dag net als jullie trouwdag.
Een dag is om nooit te vergeten.