ik wil leren genieten van het leven
ik wil leren liefhebben van iemand
die mij teder omringt en men alle
aandacht geeft die ik nodig heb
ik wil leren wat de vreugden van het leven zijn
omdat ik het nooit heb gekend
mij momenten
even alles op een rijtje zetten
want ik moet een heleboel leren
en het is niet makkelijk voor een persoon die hsp is
die mishandelt geweest is omdat plots te leren
het vraagt tijd , het vraagt energie
en het put mij helemaal uit
het plezier kan ik vinden met jullie
de vreugde van het het leven
zal ik halen uit de kleine dingen
het liefhebben zal ik moeten leren
want knuffelen is voor mij een hel opdracht
het samen zijn alleen vindt ik al fijn
maar de pijn van vroeger zal er altijd zijn