Reacties op dit gedicht
Deus et Dominus vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


chocaatje: Woensdag, april 19, 2006 16:28
T zit je wel hoog he??
soms doet een oproepje in een krant/tijdschrift wonderen.
succes liefs mieke


lachebekje1988: Woensdag, april 19, 2006 14:37
Gaan we samen op zoektocht goed??? hihi.
Liefs,


Over dit gedicht
Auteur:  Deus et Dominus Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  Sunflower
Gepubliceerd op:  19 april 2006
Thema's: