Vuurwerkramp
Een zaal vol kinderen
Een zware donder of klap
Onweer
Gewoon verder spelen
Een zaal vol ongeruste ouders
Nog een, veel hardere, klap
Geen onweer, maar niet aan het gebouw
Dit is niet goed
Een leider
Wegwezen hier
Honderden kinderen in paniek
Onrust, kalm blijven
Naar mijn moeder
Op de afgesproken plek
Rust
Naar buiten, naar huis
Een gebeurtenis
Nooit vergeten
Een herinnering
Veel indruk