Reacties op dit gedicht
sunset vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


HIJ&ZIJ: Maandag, juli 10, 2006 17:42
dit is werkelijk prachtig,


m@rcel: Maandag, juli 10, 2006 12:54
wat een ontzettend mooi vlinder gedicht

Liefs m@rcel


fran92: Maandag, juli 10, 2006 11:36
nog weer een prachtig mooi gedicht
en die vlindertjes.. ik vind ze prachtig..
liefs fran92


Rien de Heer: Maandag, juli 10, 2006 11:32
Kijk..dit is haast perfect te noemen zo mooi.....

Groetjes,
Rien.


Marjolein.: Maandag, juli 10, 2006 10:33


Vlinders; ja die horen erbij.
Heerlijk!

(Doet me terugdenken aan een gedachtegang die ik gisteren had)


Liefs,



Lia van der Fluit (L!@): Maandag, juli 10, 2006 09:53
ik ben gek op vlinders...laifs,,


~MeLoDy~: Maandag, juli 10, 2006 09:41
wow... mooi!
gr. MeLoDy


switi lobi: Maandag, juli 10, 2006 09:10
Dát is echte liefde.

Ik wens je een heerlijke zomerdag lieve sunset!
Liefsliefs en een dikke kus....switi lobi


Cornelia.dvw: Maandag, juli 10, 2006 08:02
Rode vlinders kleuren de liefde.
Mooi vlinderachtig verwoord..
Groetjes, Cornelia


hiljaa: Maandag, juli 10, 2006 07:38
een pracht van een zijn!
knufleifs--hiljaa--


Raira (Ria): Maandag, juli 10, 2006 07:16
vlinderachtig mooi .......

liefs en een hele fijne dag
knuff
Ria


Littledolphin: Maandag, juli 10, 2006 07:06
heel erg mooi verwoordt,geweldig woordenspel,ik was ff stil van...veel liefs!


Over dit gedicht
Auteur:  sunset Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  maria
Gepubliceerd op:  10 juli 2006
Thema's: