Reacties op dit gedicht
*zwarte schaduw* vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


-MoonFlower-: Dinsdag, januari 16, 2007 20:00
Prachtig dit. Mooi gedaan! Liefs,


Hans Winter: Maandag, januari 15, 2007 20:31
met kleine oogjes
mag je even hoog gehouden
naar me kijken, val dan maar, ja
maak je maar zo zwaar als een steen
boven water, moge diep je slaap zijn,
terwijl ik nog wat zing als een rustig
deinende rimpeling.

hans


Mandje: Maandag, januari 15, 2007 19:50
prachtig!! ook het beeldje op de foto vind ik erg mooi.
liefs, Marianne


micina: Maandag, januari 15, 2007 14:47
prachtig gewoon !


Windwhisper: Maandag, januari 15, 2007 13:37
Ongelooflijk mooi.
Liefs Cobie


Bert Vos: Maandag, januari 15, 2007 13:32
zeer veel gevoel voel ik. daar hou ik het bij :-) goed gedaan

liefs Bert


Over dit gedicht
Auteur:  *zwarte schaduw* Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  Sunflower
Gepubliceerd op:  15 januari 2007
Thema's: