LAIKA
Jij bent een ras echte engelse bulldog,
breedt gedronge en vooral log.
Wij hebben jou uit handen van een handelaar gered,
Hoe jij daar moest leven,was voor jou zeker geen pret.
Daar lag je dan,tussen vieze stro balen,
Wij konden het niet laten,jou daar weg te halen.
Je was daar gewoon in een hel gedreven!
Maar Laika hier krijg jij een goed leven.
In die paar weken dat jij nu bij ons leefd,
Hebben wij al heel wat lol aan je beleefd.
Een goed tehuis is wat je echt verdiend,
Je bent onze groote kleine vriend!
Jij ben een hond,zo ontzettend lief,
Lieve Laika jij bent mijn harten dief.
Floortje