Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
liefde is meer dan alleen woorden
liefde is meer
dan alleen woorden
het gaat over graag zien
en houden van
het is mekaar graag zien
zonder woorden
gewoon in elkaar ogen kijken
en weten dat je bij elkaar hoort
liefde is zoveel meer
dat juist woorden
het is zoals de maan en de zon
passend bij elkaar
hand in hand
samen door het leven
nee,niet voor even
je meisje x
Reacties op dit gedicht
brokendoll vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
tweety-ysje
:
Zaterdag, augustus 23, 2008 15:54
prachtig mooi dit over liefde :) geniet ervan zou ik zeggen liefs
Over dit gedicht
Auteur:
brokendoll
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
23 augustus 2008
Thema's:
[Homoseksualiteit]