Reacties op dit gedicht
ela vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


xavion: Zondag, februari 13, 2011 12:04
De boodschap maakt het mooi!

Fijne dag!


XaVioN


youkie: Zondag, februari 13, 2011 07:24
dit gedichtje mag er wezen
vind het prachtig om lezen
fijne zondag
liefs


mima: Zondag, februari 13, 2011 02:50
ik vind een spelerige ritme hebben

mooi om te lezen

mima


TMG: Zondag, februari 13, 2011 00:11
het tekstje maak me triest
de ondeugd doet me schommelen
kan er niet aan doen


Over dit gedicht
Auteur:  ela Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  13 februari 2011
Thema's: