Zonlicht door de ramen,
het gras groener dan ooit.
Vlaggen die uit de ramen hangen,
een glimlach op ieders gezicht.
Mensen feesten en lachen,
eten en drinken in overvloed.
Kinderen met geverfde gezichten,
vaders met een biertje in de hand.
Iedereen is vrolijk en blij,
want vandaag vieren we onze vrijheid.