Reacties op dit gedicht
carokiss vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


r.o.o.s: Zondag, mei 20, 2012 23:09
Fijn dat er mensen zijn die de andere kant van hun leven ook eens zien want pas als je daarmee wordt geconfronteerd en het in onze naaste familiekring gebeurd gaan onze ogen open en hebben we meer respect voor anderen die ook in dergelijke situaties verkeren ...
Veel sterkte lotgenootje liefs r.o.o.s


boendy: Zondag, mei 20, 2012 14:25
prachtig geschreven!
zo waar!
groet boendy


Hans Winter: Zaterdag, mei 19, 2012 16:28
andermans
werkelijkheid
binnenkomen,
als het ware in
de bewogenheid
van de wind gaan
aanvoelen, zo nodig
als adem haast verbindt
de mens zich middels de mens
tot de doorleefde wijze van zijn
spreekwoordelijk evenbeeld.

groetje,
hans


witteroos: Zaterdag, mei 19, 2012 09:45
Mooi zoals je de wanhoop weergeeft. Liefs en warme groet.


trucker klaas: Zaterdag, mei 19, 2012 07:02
het grootste verdriet zit in de onmacht van communicatie :(
het behoeft een speciale tolk ....liefde en geduld

succes ,klaas


windwhisper: Zaterdag, mei 19, 2012 06:46
ja soms slaat de wanhoop toe

warme groet Cobie
goede morgen


Janny Scheybeler de Jonge: Zaterdag, mei 19, 2012 02:52
mooi teder warm


Connection: Zaterdag, mei 19, 2012 02:43
Hopelijk wordt Jij dan toch
bereikt als jij dat wil.
Groeten,

Roger


ela: Zaterdag, mei 19, 2012 00:22
Mooi, als je zelf niet geandikapt bent, hoe kan je deze mensen dan begrijpen.
Hen behandelen zoals alle anderen is het enige dat ze vragen.
ela


Over dit gedicht
Auteur:  carokiss Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  19 mei 2012
Thema's: