Receptje
Mayonaise 5 eetlepels
Doe je in een schaal
Een flinke portie ketchup
En roer dat allemaal
Voeg wat whisky toe
Een goeie scheut
Ook nog wat slagroom
Anders snel teut
Cayennepeper erbij
Nodig voor de smaak
Door de worcestersaus
Is het pas raak
Tussendoor wat proeven
Maar ook niet teveel
Wat je toe moet voegen
Voor een smaakvol geheel
Pasje 17-1-2016
wervelende regenboog: | Zondag, januari 17, 2016 23:10 |
eet je nu weer mosselen verleden keer at je ze ook met lange tanden :-) wat erg lekker is: de gekookte mosselen in de schelp terug doen met knoflookboter en emmentaler nog even in de oven...mmmm |
|
Pascal Janssen: | Zondag, januari 17, 2016 15:03 |
Lekkere cocktailsaus voor bij een garnalencocktail of andere versnaperingen, vandaag voor bij de mosselen die ik eigenlijk niet lust... | |
wervelende regenboog: | Zondag, januari 17, 2016 14:49 |
dit alles bij een frietje of zo? | |
Willem B. Tijssen: | Zondag, januari 17, 2016 14:32 |
Alles op smaak gebracht in de juiste verhoudingen en voorzien van een vleugje persoonlijke voorkeur. | |
Mamke: | Zondag, januari 17, 2016 10:01 |
Hihi leuk! | |
windwhisper: | Zondag, januari 17, 2016 09:20 |
dat lijkt me wel wat | |
Auteur: Pascal Janssen | ||
Gecontroleerd door: christina | ||
Gepubliceerd op: 17 januari 2016 | ||
Thema's: |