je was een prachig woud
je dieren vulde alle stilte op
alles was mooi en groen
je bladeren de bomen!
maar toen kwam de mens
met hun fabrieken ze verwoesten alles
nu ben je geen prachtig woud
er zijn geen dieren meer
je bladeren zijn verdord
de bomen zijn afgehakt voor papier...
maar geef de moed niet op
er zijn er nog die je beschermen!