Morgen had ik met een vriendin beloofd om met je te gaan praten.
Maar ik wil niet want ik weet dat je me hard zal raken.
Ik wil je gewoon niet meer zien.
door dat gesprek met jou zal ik alleen maar meer pijn en verdriet krijgen en dat is iets wat ik niet verdien.
Maar ik heb et beloofd en een belofte nie verbreken en dat weet ik wel.
Het gaat ook allemaal zo snel.
Van de een op de andere dag was onze vriendschap verbroken.
Nu zit je achter mijn rug om te schelden en te stoken.
Ik weet onze vriendschap was fijn.
Maar heb het gevoel dat het gesprek me niets anders zal geven dan pijn.
Ik wil je niet nog bozer maken.
Denk zelf dat we tog niet meer bevriend raken.
De afgelopen dagen was je zo gemeen.
Jij liep gewoon over me heen.
Dat wil ik niet meer.
Geloof me het doet zo zeer.
Maar hard heb je me wel gemaakt.
En reken maar dat sommige woorden morgen jou ook raakt.
Dan kun je voelen hoe ik me voel(de) dat is alles behalfe fijn.
Owja reken er maar op morgen heb jij ook pijn.