Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
zondebok
Wat maakt mij de schuldenaar?
Ik sta recht
maar val om
Ik probeer
maar ik faal
En elke dag weer
Met mijn neus op de feiten gedrukt
Je hoort hier niet thuis
in deze wereld
dit koud land
En elke dag weer
Snijdt de pijn
mijn leven dood
Over dit gedicht
Auteur:
zucherro
Gecontroleerd door:
DiAngeli
Gepubliceerd op:
09 augustus 2002
Thema's:
[Eenzaamheid]
[Verdriet]