Waarom heb ik mijn gevoelens voor jou verzwegen.
Ik had mijn hart lang geleden al moeten laten spreken.
Nu,ben ik je voor altijd kwijt.
Ik heb zoveel spijt.
Ik wou je niet uit mijn leven zien gaan.
Maar nu weet ik het kwam er toch wel aan.
Weg is onze vriendschap.
Zomaar van de een op de andere dag het kwam als een klap.
Kan nu niet meer zeggen dat ik van je hou.
Kan nu niet meer zeggen ik wil jou.
Ik moet je nu opgeven.
Moet verder met mijn leven.
Zonder jou zo alleen.
Mis je arm om me heen.
Nu alleen nog maar verdriet.
Het verdriet omdat jij mij verliet.
Onze vriendschap heb je op gegeven.
We gaan nu bijde een andere weg, .... een gescheiden leven!