Waarom zag ik niet aankomen dat je niet meer van me ging houden?
Ik dacht als ik van je zou houden alles wel goed zou komen.
Je zegt dat ik je helemaal niet ken maar daar dient een relatie toch voor?
Om elkaar vanbinnen en vanbuiten te ontdekken?
Ik heb alles opgegeven om bij jou te mogen zijn.
Nu blijf ik hier alleen achter zonder iets.
Ik hoop dat mijn vrienden van vroeger me nog herkennen zoals het meisje dat ik was voor ik je leerde kennen.
Hier moet ik verdergaan, vanaf hier is het met ons 2 tesamen afgelopen.
Geen zoete kus meer als ik je zie.
Geen warme omhelzing meer als ik je tegenkom.
Nee, alleen maar een blik van verdriet en woede omdat jij vaarwel tegen me zei.
Juist op dat ene moment dat ik je het meeste nodig had. Ik heb lang gewacht om het je te zeggen maar nu zeg ik het recht uit mijn hart.
Vaarwel Yennick, Ik zal altijd van je houden.
Je hebt voor altijd een plaatsje in mijn hart maar nu ga ik verder.
Op mijn eigen benen stap ik een nieuw leven in.
Vaarwel Yennick...
Vaarwel!