Waarom zeg je me niets meer.
Die gemeene blikken doen me zo zeer.
Als je me haat zeg het dan gewoon.
Schud me goed wakker uit deze droom.
Zeg me waar het op staat.
Ik zou je met rust laten als je me gewoon zegt dat je me haat.
Zeg het en verzwijg het niet.
Je doet me toch zoveel verdriet.
Zeg alsjeblieft wat je wil.
Praat dan met me en hou je niet stil.
Weetje soms heel soms zeggen je blikken zoveel meer.
Ja, soms is het net of je mij ook leuk vind en dat doet zeer.
Kijk me aan in mijn ogen.
Ik moet het weten,heb je me bedrogen ?
Kijk en praat ik moet het weten.
Maar hoe onzeker en verward ik nu ook ben ik weet dat ik je moeilijk zal kunnen vergeten.