Dood wilde ik zijn,
Alles achterlaten
Niemand vaarwel zeggen
Gewoon weggaan en hopen dat niemand het zou merken.
Leven wil ik nu het liefste van al
Want ik kwam jou tegen
Jij geeft alles weer kleur
Jij bent degene waar ik voor leef
Dood wilde ik zijn,
Gewoon rust vinden
En niet meer terug komen
Mijn zorgen vergeten
ook al zou ik iedereen verdriet schenken.
Leven wil ik nu het liefste van al
Bij jou zijn laat mijn hart vlugger slaan
Geen tijd om stil te staan
Gewoon verdergaan tesamen met jou.
Dood wilde ik zijn en vraag me niet waarom
Want leven met jou is de hemel op aarde
Jij geeft alles weer kleur
Jij bent degene waar ik voor leef.