Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
engel
Ik wou dat ik een engel was
zodat ik jou kon beschermen tegen al het kwaad
Ik wou dat ik een engel was
dan zou ik je altijd kunnen zien
Ik wou dat ik een engel was
dan zou ik je niet zo moeten missen
zoals ik nu moet
Ik wou dat ik een engel was
dan zou ik van je mogen houden
al mag ik dat nu niet
Was alles maar anders geweest
misschien had ik je dan nooit gekend
en men hart niet aan jou gegeven
was alles maar anders geweest
dan had ik nu niet gewenst dat ik een engel was.
Reacties op dit gedicht
Miss S vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
geranne
:
Zondag, december 29, 2002 20:51
engels bestaan, en soms heb je de eer om ze te mogen ontmoeten :)
XXXzjes Geranne
Iejoor
:
Zondag, december 29, 2002 13:38
Alleen engeltjes beheersen deze goede bedoelingen...;-)
Liefs, Chiara.
Over dit gedicht
Auteur:
Miss S
Gecontroleerd door:
260580
Gepubliceerd op:
29 december 2002
Thema's:
[Eenzaamheid]
[Liefde]
[JIJ]