Totaal in de war.
Totaal in de war
Niet meer weten wat te doen
Hopen op wat misschien niet komen zal
Afvragen wat jij nu eigenlijk wilt
Ga je me vertrouwen,
Of zeg je me vaarwel?
Vroeger veel ruzie maken
maar elkaar graag zien
Nu elkaar haten
en niet meer weten wie je bent
Vrienden gaan voor
Liefde is dan niet meer van belang
zolang de andere maar iets goed over je denken
kan ik je niets meer schelen
Waar is de jongen waar ik van hield gebleven?
Waar is hij nu plots naartoe gegaan?
Ik zie zijn lichaam
maar zijn ziel is verdwenen.
Totaal in de war
want waar is de liefde
van toen naartoe?