Hoe kan ik je terug krijgen?
Hoe wordt je weer van mij?
Ik kan je een kus geven
ik kan je een cadeautje kopen
maar niets zal helpen
Ik weet wat er zou helpen
maar die woorden zijn alles
die zeg je niet als je het niet meent
ik weet dat ik dat wel doe
maar ben bang om jou reactie
Vier woorden
om te zeggen
dat ik niet zonder je kan
dat ik niet overleven zal
zonder jou hier bij mij
Ik zeg het nu echt
want ik weet dat ik het meen
IK...
echt ik meen het
HOU...
geloof me maar
VAN...
Jij bent alles
JOU...
Ja, ik hou echt van jou!