Je geniet van mijn pijn
je lacht het gewoon weg
die valse glimlach op je gezicht
je weet dat ik niets terug zal doen
De liefde voor jou wilt niet verdwijnen
hij wilt niet gaan
weg uit mijn leven
Ik ben zo naief
ik weet dat je niet meer van me houdt
maar elke keer opnieuw doe ik het weer
Elke morgen hou ik weer van jou
en jij geniet van mijn tranen
Jij bent de haat en ik de liefde
een "we" zal er niet meer zijn
niet meer voor ons
niet meer in dit leven.