Zie aldaar
het juk van het gevaar
een eindeloos getier
een geknapte snaar
(geramd, stukgeslagen gitaar)
Maar hierzo
blijk van intermezzo
pauze voor verademing
afkoeling met airco
(verhitting in de frigo)
Doe maar jij, bedaar
maak helder, klaar
verlaat dat vereeuwigde getto
de wereld heeft nog heel wat
voor je in petto