Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
DICHT NOG MEER
IK doe niets anders dan dichten
nog meer
graaf in put en dan hop
creëer
het moet komen
heel ver vanuit
en dan verkondigen
hoger dan luid
Ik dicht als
ik zing in mijn dans
als ik dans
mijn eigen ding
dan dicht ik
dat ik zing
Ik dicht als
ik pas in mijn kleur
als ik kleur
mijn eigen gras
dan dicht ik
dat ik pas
Ik dicht als
ik duik in mijn kan
als ik kan
mijn eigen kruik
dan dicht ik
dat ik duik
Ik doe niets
anders
dan dichten
nog meer
Reacties op dit gedicht
jodium vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
jodium
Gecontroleerd door:
Pieps
Gepubliceerd op:
05 april 2003
Thema's:
[IK]