Elke nacht laat ik een traan.
Elke nacht vraag ik me af waarom het zo is gegaan.
Elke nacht denk ik aan jou.
Elke nacht vraag ik me weer af of je dit echt zo wou.
Elke nacht weer heb ik verdriet.
Elke nacht weer die vraag waarom je mij verliet.
elke nacht voel ik weer het gemis.
Elke nacht wil ik niet geloven dat het over is.
Elke nacht weer die pijn.
Elke nacht weer verlang ik naar jou en om bij je te zijn.