Jij zit nog zo diep van binnen.
Ik kan jou gewoon niet verdringen.
NIemand begrijpt wat ik voor jou voel.
Ze snappen niet wat ik met mijn gevoelens voor jou bedoel.
Het is allemaal zo raar.
Ik voel nog zoveel voor jou,ook al heb je nu haar.
Zo'n groot zwak heb ik voor jou.
Ik ben toch van je gaan houden zonder dat ik dat wou.
ookal zie ik je niet meer.
De gedachtens en de herinneringenaan jou doen zo zeer.
Waarom ging het toch zo raar,
en kregen we ruzie met elkaar.
Het was toch altijd zo fijn.
Waarom kunnen we nu dan niet meer gewoon bij elkaar zijn.
Nu voel ik alleen nog maar verdriet.
Ik ben jou kwijt, en van een ander houden kan ik niet.