Met je woorden wist je me te raken.
Met je woorden wist je me verliefd te maken.
Voor mij ben jij het helemaal.
Zo lief ,begripvol voor mij ben jij zo speciaal.
Mijn hart heb je me ontnomen.
Kan elke nacht alleen maar over jou dromen.
Overdag kan ik alleen maaraan jou denken.
Op school kan ik geen aandacht aan de lessen schenken.
Mijn hart ben ik aan jou verloren.
Graag zou ik bij jou willen horen.
En zo graag zo ik naast jou willen staan.
Maar de afstand tussen ons is groot dus dat zal moeilijk gaan.
En dat doet me toch zo pijn.
Jij bent de enigste waar ik zo graag bij wil zijn.
Ik hou van JOU en dat mag je weten.
en als het niet wederzijds is zal ik je dan ook moeilijk kunnen vergeten.