Lig nu in me bed, ik heb je net nog gesproken.
Ik denk aan jou , en de dingen die je hebt gezegt blijven door mijn hoofd spoken.
Met jou in mijn gedachten val ik in slaap en zal ik ook ontwaken.
Jij bent zo lief je hebt me echt weten te raken.
Een jongen zoals jij heb ik nog nooit eerder leren kennen.
Zo ontzettend lief moest er wel even aan wennen.
jij bent zo begripvol en lief tegen mij.
Jij hebt dingen tegen me gezegt die een ander nooit tegen me zei.
Voordat ik jou kon wist ik niet dat een jongen zo kon zijn.
Als ik met jou praat voel ik me zo fijn.
Je moest eens weten wat je allemaal met me doet.
Denk hele dagen aan je en het voelt zo goed.
Poppie wat ik hier nou mee zeggen wou,
is dat ik echt heel veel van je hou.