Houden van ..
Ik mis je armen om me heen
Ik zoek een oplossing maar er is er geen
Ik zie het al voor me wij samen op het strand
Romantisch hand in hand
Samen naar de zonsondergang kijken
Ik zeg lieve woordjes zullen ze je bereiken ?
Je bent er met je hoofd niet bij
Waar denk je aan ? denk je aan mij ?
Na lang te hebben nagedacht zeg jij heel onverwacht
Hoe lang zal onze liefde nog duren ?
Ik zou wel om een hoekje willen gluren
En kijken hoe het over 10 jaar zou zijn
Je omhelst me , ik vind het fijn
Ineens zeg je ik hou van jou
Ik vertel dat ik ook van jou hou