Verjaren is een wondermooi beleven
En behoeft geen lange rijm of vers
Het is de bekroning van dat heerlijk jaartje extra
Met een grote taart vol slagroom en een kers
Hoewel het koken me niet zo is genegen
En het bakken me niet zo goed vergaat
Wens ik jou toch met heel veel harte
Het aller lekkerste van wat er maar bestaat.