Waarom komt jou nou dit over.
Ik ken het gewoon niet geloven.
Dat je nu in coma ligt.
Enn nu heb je zon bleek gezicht.
Waarom kreeg jij een ongeluk.
Ik ben er stuk van.
Ik heb alleen maar verdriet.
En iedereen die ken het horen en zien.
Je bent gewoon alles voor mij.
Maar nu zoals je er nu uit ziet.
Doet me niet alleen pijn.
Maar ook heel erruge verdriet.
Ik wou dat je gewoon dicht in mijn armen lag.
Met een enorma lach.
Maar nu lig je in het ziekenhuis.
En ik mis je als ik ben bij jou thuis.
Wanner kom je weer bij bewustzijn.
Want dan heb ik iets minder pijn.
Want jij kleine andrew ik beschouw je als mijn broertje.
niet omdat ik van je hou maar ook omdat ik om je geef en naar jou liefde streef.
Ik wil niet dat je mij verlaat.
Ik wil dat je naast me staat.
Ook al kenje dadelijk helemaal niks meer.
Maar dan doet me hart ook geen zeer
Lieve andrew ik wel even zeggen.
Komt snel plz uit het ziekenhuis.
Want ik wil je opzoeken bij je eigen thuis.