Kijk eens naar de sterren
Vertel me wat je ziet
iedere ster staat voor een leven
Dat ooit is geweest
Iedere vallende ster
Is een ziel die terug keert naar aarde
Om weer opnieuw te beginnen
Maar er is een ster die altijd
Stralen zal
Dat is mijn ziel
mijn leven vooraltijd daar.