Wanneer ik zie..
Dat alles even te veel word.
Je vermoeidheid toe slaat.
En jou angst in je ogen te lezen is.
….
Dan wil ik je zo graag helpen.
Je hand even vast nemen.
En je even tegen me aan drukken.
Jou dan zeggen dat ik er ben.
….
Wanneer ik weer tegen je schreeuw.
Dat je minder moet doen.
Wil ik je eigenlijk alleen maar zeggen.
Mama…Alsjeblieft…Denk even aan jezelf.
….
Ik hou van je.
En maak me soms alleen maar zorgen…
Om jou…!!