Ik wil zeker weten dat je om mij geeft
Me mooi vinden is niet genoeg
Dan heb ik niets meer wat ik eraan toevoeg
Je hoeft van mij niet te vinden dat je voor mij leeft
Je hebt je moeder aangetroffen toen ze niet meer leven wou
En ik schaam me zo dat ik dezelfde gedachtes heb als zij
Zoals ik vroeger was heb je niks meer aan mij
Ik vind dat echt heel erg voor jou
Maar je wilt mijn lichaam en mijn lach
Maar van mijn donkere kant wil je niets weten
Misschien vind je het confronterend, egoïstisch en laf
Vind je dan niet dat ik soms aan je twijfelen mag?
En liefde is toch juist van beide kanten willen nemen en geven?
Maar die van mij zal wel te donker zijn
Zo donker dat je ogen dichtvallen van pijn
Als ik daaraan denk wil ik nog steeds niet leven