Ik wil pas leven met zekerheid
Maar hoe kan dat ooit met mijn persoonlijkheid?
Ik wil geen wankele grond onder mijn voeten, en ook geen misschien
Ik wil gewoon toekomst zien
Ik kan wel gaan wensen dat de storm gaat liggen, maar ik woon in een rampgebied
Is er net een tornado langs geraasd is er wel weer zure regen die over me heen giet
Maar soms kan het ook heel rustig en vredig zijn
Maar dan vraag ik me af: Is dat nou echt of pure schijn...
Ik wil pas sterven nadat ik alles heb overleeft
Een meisje die zich aan dat alles overgeeft
Ik wil mijn grond steeds sterker maken
En me niet meer door het verleden laten raken
Liefs Nynke