dit gedichtje is voor men twee vrienden die ik altijd graag zal zien met heel mijn hartje
Het leven is te mooi om het kapot te laten gaan
maak iets moois van je leven
nu je nog jong bent en laat iedereen meegenieten
er zijn van die momenten dat alles misloopt
maar laat de moed niet zakken
het leven is veel meer waard dan alleen maar pijn en verdriet
je kan van het leven genieten op een heel andere manier
zoals je kan genieten van elkaar en iedereen
het leven brengt altijd iets waardevols mee
iets waarvan je nooit zou denken dat het er is
ik weet ook niet hoe ik het moet beschrijven,
maar het is gewoon zo