Ik voel me zo klote, zo leeg van binnen
Ik probeer deze strijd al maanden te winnen
Ik ben van je gaan houden,dat was de grootste fout
Maar je was zo lief, en het voelde vertrouwd
Het ergste was dat je hetzelfde voelde
Je wist met een blik precies wat ik bedoelde
We leefden een leven samen,6 maanden lang
De na smaak daarvan is nu erg wrang
Je bent bij je vrouw,en je kleine meid
Je wil niet weten hoe erg ik hun benijd
Iedereen zegt dat ik je moet vergeten
Maar ik hou van je, dat mag je best weten
Ik voel me zo klote, zo leeg van binnen
Maar ooit, ooit ga ik het winnen….