Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
been in gips
been in gips
6 weken heeft het erom gezeten
je was het bijna vergeten
maar vandaag mag het eraf
en krijgt je been weer vrijaf
6 weken met me hele been in het gips
van me enkel tot me bibs
bijna 3 kilo zwaar
maar dat is geen gevaar
ik heb zo een heel dun beentje
met een heel klein scheentje
ik ga nu naar het ziekenhuis toe
dus allemaal: Toedeloe!!
Reacties op dit gedicht
drazic1 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
D-RoSe
:
Donderdag, juni 23, 2005 15:37
vrolijk=D Succes en beterschap verder
Liefs D-RoSe
Over dit gedicht
Auteur:
drazic1
Gecontroleerd door:
fox_bert
Gepubliceerd op:
23 juni 2005
Thema's:
[Humor]