Jongen verscholen achter je zwarte kleren en onverschilligheid
Je blik die leegheid voor moet stellen, maar zo vol is
Die je zo verraadt
van je onzekerheid
Meisje verscholen achter je masker van make-up en de stem die je eigenlijk niet kent
Je wilt zo graag iemand zijn
Verkrampt achter jouw rol
op zoek naar wie je bent
Je voelt je anders
Je voelt je iemand
Niet meer kleurloos en klein
En kijkt neer op in jouw ogen “ gewone mensen”
Die helemaal niet zo met zichzelf bezig zijn