er was niks afschuwelijk er was niks verkeerd
het enige geheim was det 2 mensen elkaar al lang kenden
maar nu is het geen geheim meer
want iedereen mocht het weten
dat wij, jij en ik, wij samen
beste vriendinnen zijn
en nu weet iedereen het ook
er was zelfs iemand jarloers
maar er kan niemand tussen ons komen dat weten
wij, jij en ik, wij samen
zolang de telefoon rinkelt
zolang de post de brieven verstuurt
en zolang wij er zijn
zolang zal onze vriendschap duren
voor men schildpadje