Ik ben verliefd, echt hopeloos!
Maar toch voelt het best wel goed.
T'is niet net, al een poos.
Het lijkt wel of vlinders dansjes doen.
Wat is je gevoel voor mij,
dat weet ik eigenlijk niet.
Loop je me gewoon voorbij,
en ga ik af als een vergiet.
Als ik zeg dat ik van je hou,
dan weet ik niet hoe je hierop reageren zou.
Daarom wil ik dat jij het zegt,
en alle woorden weer verlegt.
Om te zeggen dat jij om me geeft,
en dat de ware liefde jou heeft.
Maar hoelang moet dat nog duren,
misschien nooit, misschien uren.
Ik wil het weten nu meteen,
want zoals jou is er geen een !!!!!!!!!1