Jou aanraking zal ik nooit vergeten,
of de manier waarop je naar me kijkt.
Ik hou van je meer dan je ooit zult weten,
door de manier waarop je mij bereikt.
Jij met die lieve stem, en je zachte woorden.
Doen mij beseffen, dat ik weet,
dat ik jou aanraking nooit vergeet.
Jij weet niet dat ik dit voel,
jij weet niet wat ik hiermee bedoel.
Maar ik leef wel in droefenis,
omdat ik je zo verschrikkelijk mis,
en al zie ik je bijna elke dag,
er gaat geen minuut voorbij dat ik niet aan je denk.
En dat ik daarom mag zeggen,
JIJ BENT EEN GODGESCHENK !!!!!!!!!