Reacties op dit gedicht
noopy vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


l.a.schwab: Zaterdag, augustus 05, 2006 16:03
mooie gedicht

-xxx- l.a.


(rottig)appeltje: Dinsdag, juli 18, 2006 22:39
sterkte meis!!!

dikke knuff en liefs, appeltje


UniQue*: Dinsdag, juli 18, 2006 22:07
Phoeh!! Sterkte!! Kort maar krachtig geschreven.. Goed gedaan;)

Dikke Kuss UniQue*


Over dit gedicht
Auteur:  noopy Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  Innerchild
Gepubliceerd op:  18 juli 2006
Thema's: