Lief zijn is voor jou geen kunst.
Mooi zijn is slechts een tijdelijke gunst.
Mooi zijn om wie je bent, en iemand mooier
als jou heb ik nooit gekend.
Want met jou stralende ogen, vol van licht.
Tover je opnieuw een glimlach op mijn gezicht.
Ze glanzen als twee sterren in een donkere nacht.
Je bent net een engel, omgeven door praal en pracht!!!