Handen heb je om te geven
van je eigen overvloed.
En een hart om te vergeven
wat een ander je misdoet.
Ogen heb je om te zoeken
naar wat mensen nog ontbreekt
En een hart om iets te zeggen
wat een ander moed in spreekt.
Schouders heb je om te dragen
zorg en pijn van alle man.
En een hart om te aanvaarden
wat een ander beter kan.
Voeten heb je om te lopen
naar een mens die eenzaam is.
Oren heb je om te horen
naar een mens die vrede is.
En een hart om te geloven
dat er slechts 1 liefde is