Liefde is ons leven lang.
Liefde maakt mensen bang.
Is het de ware of is het hem niet.
Vaak doet het pijn en geeft dat verdriet.
Ik weet zelf dat jij het bent
en dat je me goed genoeg kent.
Om te weten wat ik voor je voel.
Dat is liefde, snap je wat ik bedoel?