S'nachts om middernacht,
Komen mijn vriendjes weer.
Dan gaan we spelen,
Tot zeker een uur of acht.
We spelen dan met hun schaduw,
Al dansend op en neer...
Wat hebben we iedere keer toch zo'n pret,
Want niemand die dan op ons let.
Ze dwaalden in het rond,
Een mooie vaas recht in de grond.
Mama had het gehoord:
Spookjes verdwijn maar snel,
Ik wil niet met jullie mee naar de hel.
Om middernacht komen ze weer,
Dan spelen we tot een uur of acht.
Met hun schaduw al dansend op en neer,
Eentje die iets te luid lacht.
Mama had het gehoord...
Spookjes verdwijn maar snel,
Of ik ga met jullie mee naar de hel.