Reacties op dit gedicht
Truus van Eijk vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


mums: Dinsdag, september 05, 2006 21:36
dit is geweldig.
Wat heb je dit mooi onder woorden gebracht.

liefs mums


Renate-td-: Dinsdag, september 05, 2006 18:56
Grandioos dit - geweldig !
(ik wil méér van dit)

Liefs,


;EASY: Dinsdag, september 05, 2006 17:03
Echt een geweldig gedicht gewoon... WAUW !


HIJ&ZIJ: Dinsdag, september 05, 2006 14:57
wat een woorden, wat een geheel,


flores: Dinsdag, september 05, 2006 13:11
Jemig...geweldig dit!!!


Over dit gedicht
Auteur:  Truus van Eijk Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  michris
Gepubliceerd op:  05 september 2006
Thema's: