jij, jij was alles voor mij !
je verliet me zonder reden,
je liet me vallen als een kei .
je kwam nog wel op mijn verjaardag
maar niet alleen
daarna zei je nooit meer dag
nu ben ik blij dat ik van je af ben
dat ik je nooit meer zie
dat ik je niet meer ken
TRUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!